Suunnittelemme, rakennamme ja testaamme pyörämme Suomessa ja ympärivuotisissa suomalaisissa olosuhteissa. Näin voimme yhdessä tarkoin valittujen runko- ja osatoimittajien kanssa varmistua siitä, että ajokokemuksesi SUP-fillarilla on laadukas ja turvallinen unohtamatta hyvää hinta-laatusuhdetta. Myönnämme kaikille SUP-pyörille kahden vuoden runko- ja osatakuun.

SUP SOMESSA

HYPPÄÄ KYYTIIN!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LYHYT SUP-HISTORIA

SUP-fillareiden aikakausi alkoi vuonna 2008, jolloin heräsi ajatus jatkaa 1970-luvulla mainetta niittäneen kotimaisen LEOPARD-kilpapyörän tarinaa. Myös LEOPARDin tarinan kirjoitti aikanaan Suomen Urheilupyörä, ja tästä tulee myös nykymalliston nimi SUP.

SUP-fillarit muodostivat alusta asti laadukkaan ja kilpailukykyisen malliston, ja etenkin triathlonistit löysivät sekä maantie- että maastokaluston omakseen. SUP-fillareilla on voitettu lukuisia määriä sekä arvokisa- että SM-mitaleja, maantiellä ja maastoissa.

Vuoteen 2020 tultaessa Suomen Urheilupyörällä on kaksi kivijalkaliikettä (Tampere ja Nokia) sekä aktiivisesti 24/7 toimiva verkkokauppa. Kivijalkaliikkeistä saat asiantuntevat myynti-, huolto-, ja mitoituspalvelut jotka takaavat ajonautintosi. Suomen Urheilupyörän verkkokaupasta täydennät pyörä- ja varustetarpeesi helposti ja nopeasti.

Tee hyvä valinta ja liity alati kasvavaan SUPikoirien joukkoon!

perustaminen.jpg
leopard_2.jpg
leopard_1.jpg
sup_porukka.jpg

TAKUU

SUP-fillariisi ja sen mukanaan tuomaan takuujärjestelmään voit luottaa kiperissäkin tilanteissa. Myönnämme kaikille rungoillemme ja osasarjoille kahden vuoden takuun. SUP-takuuhuoltopalvelu on laadukkuuden lisäksi myös nopeaa, koska varaosat löytyvät suoraan hyllystämme. Tampereen ja Nokian liikkeiden lisäksi meillä on valtuutettuja takuuhuoltoliikkeitä ympäri Suomen.

Takuuasioissa ota aina ensiksi yhteys myyjäliikkeeseen!