top of page

Suunnittelemme, rakennamme ja testaamme pyörämme Suomessa ja ympärivuotisissa suomalaisissa olosuhteissa. Näin voimme yhdessä tarkoin valittujen runko- ja osatoimittajien kanssa varmistua siitä, että ajokokemuksesi SUP-fillarilla on laadukas ja turvallinen unohtamatta hyvää hinta-laatusuhdetta. Myönnämme kaikille SUP-pyörille kahden vuoden runko- ja osatakuun.

SUP SOMESSA

HYPPÄÄ KYYTIIN!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LYHYT SUP-HISTORIA

SUP-fillareiden aikakausi alkoi vuonna 2008, jolloin heräsi ajatus jatkaa 1970-luvulla mainetta niittäneen kotimaisen LEOPARD-kilpapyörän tarinaa. Myös LEOPARDin tarinan kirjoitti aikanaan Suomen Urheilupyörä, ja tästä tulee myös nykymalliston nimi SUP.

SUP-fillarit muodostivat alusta asti laadukkaan ja kilpailukykyisen malliston, ja etenkin triathlonistit löysivät sekä maantie- että maastokaluston omakseen. SUP-fillareilla on voitettu lukuisia määriä sekä arvokisa- että SM-mitaleja, maantiellä ja maastoissa.

Vuoteen 2020 tultaessa Suomen Urheilupyörällä on kaksi kivijalkaliikettä (Tampere ja Nokia) sekä aktiivisesti 24/7 toimiva verkkokauppa. Kivijalkaliikkeistä saat asiantuntevat myynti-, huolto-, ja mitoituspalvelut jotka takaavat ajonautintosi. Suomen Urheilupyörän verkkokaupasta täydennät pyörä- ja varustetarpeesi helposti ja nopeasti.

Tee hyvä valinta ja liity alati kasvavaan SUPikoirien joukkoon!

perustaminen.jpg
leopard_2.jpg
leopard_1.jpg
sup_porukka.jpg

TAKUU

SUP-fillariisi ja sen mukanaan tuomaan takuujärjestelmään voit luottaa kiperissäkin tilanteissa. Myönnämme kaikille rungoillemme ja osasarjoille kahden vuoden takuun. SUP-takuuhuoltopalvelu on laadukkuuden lisäksi myös nopeaa, koska varaosat löytyvät suoraan hyllystämme. Tampereen ja Nokian liikkeiden lisäksi meillä on valtuutettuja takuuhuoltoliikkeitä ympäri Suomen.

Takuuasioissa ota aina ensiksi yhteys myyjäliikkeeseen!

bottom of page